Anna Cabó i Cardona

Cofundadora

Vaig estudiar la diplomatura en Biblioteconomia i, més tard, el grau de Documentació a la Universitat Oberta de Catalunya. Posteriorment vaig estudiar un parell de postgraus:  sobre Planificació i Gestió de Biblioteques de la Universitat Pompeu Fabra i sobre Competències Directives, de la Universitat Autònoma de Barcelona.

He treballat a l’Administració Pública més de trenta anys; primer a biblioteques  i, més tard, a Polítiques Públiques d’igualtat de gènere de la Diputació de Barcelona com a cap de projectes i programes. Cultura i igualtat de gènere són temes cabdals per a mi, professionalment i personal. La meva vida va donar un tomb anys enrere, i vaig iniciar-me com a emprenedora, primer com a consultora independent i, després, creant LaGroc l’any 2018.

Coordino equips multidisciplinars i en creo de nous quan s’escau. Gestiono el dia a dia de LaGroc amb la resta de l’equip. M’emociona veure els canvis que provoquem amb la nostra feina.

Gaudeixo cuinar, nedar, el mar i un bon te verd; millor si és en bona companyia. M’agrada la música, l’art, la lectura, i no podria viure sense plantes. 

El que fem és més important que el que diem o el que diem que creiem.”
Bell Hooks

vols treballar amb nosaltres?

Si t’engresca el nostre projecte i creus que pots sumar el teu talent al nostre equip, contacta amb nosaltres.