Diana Morena Balaguer

Responsable de projectes

Després d’acabar el grau de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra vaig voler ampliar els meus coneixements en violències masclistes i lgtbifòbiques i vaig cursar dos màsters: Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania a la Universitat de Barcelona (IIEDG) i l’International Studies in Media, Power and Diversity, a la Universitat Pompeu Fabra. 

M’apassiona la recerca aplicada des d’una perspectiva de gènere i interseccional, motiu pel qual vaig iniciar el meu recorregut professional com a tècnica d’investigació al CEIG (Centre d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere) on vaig poder participar en projectes d’àmbit europeu, estatal i autonòmic. Posteriorment, vaig treballar com a coordinadora de programes de recerca, avaluació de polítiques públiques i redacció de Plans Locals de Prevenció. 

Entenc la vida des d’una perspectiva social i comunitària. Per això, m’encanta participar d’activitats fora de l’àmbit laboral que em permetin construir xarxa amb les persones del meu voltant. A més a més, gaudeixo del ball, de la música, d’activitats manuals com ara el punt de creu i de les trobades amb amigues i un bon cafè. 

“Desafiar el patriarcat actual és un acte de lleialtat cap a les generacions futures i la vida, i cap al mateix planeta”
Ynestra King

vols treballar amb nosaltres?

Si t’engresca el nostre projecte i creus que pots sumar el teu talent al nostre equip, contacta amb nosaltres.