Servei de suport en l’àmbit d’igualtat de gènere, dona i LGBTI a l’Ajuntament d’Arenys de Munt

El projecte consisteix en oferir un servei de suport a la regidoria d’Igualtat de Gènere, dona i LGBTI d’Arenys de Munt en el desenvolupament d’accions de sensibilització i prevenció en la igualtat de gènere, dona i LGBTI.


Tasques

Les tasques realitzades en el marc d’aquest projecte són les següents:

  • Programació, preparació, desenvolupament i avaluació de 4 diades commemoratives: 8 de març (Dia Internacional de les Dones,) 17 de maig (Dia Internacional contra la discriminació per orientació sexual o de gènere), 28 de juny (Dia Internacional de l’orgull) i 25 de novembre (Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones).
  • Programació, preparació, desenvolupament i avaluació de 5 campanyes / projectes / programes de prevenció i sensibilització entorn a les següents matèries: igualtat de gènere, violències masclistes, dones i LGBTI
  • Programació, preparació, desenvolupament i avaluació de 10 talles de prevenció de relacions abusives als centres educatius d’Arenys de Munt
  • Programació, preparació, desenvolupament i avaluació de 6 tallers per promoure la igualtat de tracte i la no discriminació de les persones LGBTI als centres educatius d’Arenys de Munt.
  • Planificació, preparació i gestió del Punt Lila per les dues Festes Majors del municipi (Sant Martí i el Remei), incloent formació, reunions de planificació i avaluació, intervenció i elaboració d’informe final
  • Assistència i dinamització de la Taula per la Diversitat del municipi. Aquesta Taula és un espai de trobada de la ciutadania on es treballa de forma conjunta per idear i dur a terme accions orientades a donar visibilitat a les dones i al col·lectiu LGTBI+ i sensibilitzar en temes de masclisme i LGBTIfòbia.

Per poder dur a terme totes aquestes tasques s’estableixen reunions periòdiques de coordinació pel desenvolupament de les activitats i accions a realitzar amb la regidora i la tècnica del municipi. En aquestes reunions també es fa un seguiment de les accions i activitats desenvolupades.

Ajuntament d'Arenys de Munt - 2023-2024

vols treballar amb nosaltres?

Si t’engresca el nostre projecte i creus que pots sumar el teu talent al nostre equip, contacta amb nosaltres.